Четири години од основањето

На денешен ден пред 4 години и официјално го формиравме нашето здружение со искрени намери за подобрување на животната средина и реализација на бројни проекти за развојот на нашата средина. Зад нас се веќе четири години, во кои реализиравме доста проекти сами и со нашите партнери. Нека ни е среќен 4тиот роденден. Па на уште повеќе проекти и соработки во иднина!