Еко-акција во село Требиште!

Спроведена еко акција на местото „Нарид” с. Требиште. Акцијата беше спроведена на 31.08.2019 година од страна на само тројца волонтери, кои се свесни за последиците од несовесното фрлање на отпад.

Апелираме до сите каде и да се движите, погрижете се отпадот да заврши на соодветно место.

Голема благодарност до волонтерите, па ако и во вашата околина постојат места кои се загадени и сакате да ги исчистите, тогаш слободно можете да нѐ контактирате и ние со задоволство ќе најдеме начин да Ви помогнеме.