Студиска посета

Во организација на Нво Инфоцентар Скопје со нашите партнерски организации Спектар Association RCC Spectar и Центар за аудиовизуелни уметности Caarts KP од Крива Паланка и Граѓанска иницијатива на жени – ГИЖ Giz Zeni Sveti Nikole ги посетивме организациите Комуникација за развој на општеството од Грачаница и Демократија плус од Приштина.

Целта на оваа посета беше размена на идеи, отворени можности за соработка и многу дружба. Им благодариме на нашите колеги и партнери за гостопримството.

Благодариме, Thanks, Hvala, Faleminderit на CSD – Communication for Social Development and Democracy Plus.