авантуристички туризам

Презентација на авантуристичките понуди

На 15.11.2021 беше организиран настан во рамките на проектот Digital PowerUp поддржан од Амбасадата на Република Франција во Скопје а спроведуван од ЗУМД Такт – Скопје каде беа презентирани претходно мапираните авантуристички понуди од страна на нашето здружение. На настанот се промовираа постоечките понуди кои се нудат на територијата на нашата општина и беа објаснети целите …

Презентација на авантуристичките понуди Read More »

Обука за бизнис планови

Со поддршка на Ambassade de France à Skopje во Nacionalen Park Mavrovo, Mavrovo National Park се одржа првата обука за тренери на тема Развој на авантуристички туризам и млади каде учествуваа претставници на Зеукс Тритон. Акцентот го ставаме на младите во Маврово и развој на нивните капацитети за креирање бизнис планови за авантуристички спортови и …

Обука за бизнис планови Read More »