авантуристичкипонуди

Со еден клик до авантуристички понуди во Маврово и Ростуше

Здружението за екологија и унапредување на културата и спортот Зеукс Тритон во рамки на проектот Digital PowerUp поддржан од Амбасадата на Република Франција во Скопје, заедно со носителите на овој проект Такт спроведовме истражување на авантуристичките спортови и понуди во Општина Маврово и Ростуше и Националниот Парк Маврово. Ова истражување ни овозмужува лесен и едноставен …

Со еден клик до авантуристички понуди во Маврово и Ростуше Read More »

Презентација на авантуристичките понуди

На 15.11.2021 беше организиран настан во рамките на проектот Digital PowerUp поддржан од Амбасадата на Република Франција во Скопје а спроведуван од ЗУМД Такт – Скопје каде беа презентирани претходно мапираните авантуристички понуди од страна на нашето здружение. На настанот се промовираа постоечките понуди кои се нудат на територијата на нашата општина и беа објаснети целите …

Презентација на авантуристичките понуди Read More »