civica

Поттикнување на младите за креирање на бизнис идеи на тема Еко туризам

Почитувани пријатели, Официјално го отвораме повикот за поттик на младите од општината за креирање на бизнис идеи на тема Еко туризам во општина Маврово и Ростуше! Повикот за бизнис идеи е креиран за младите луѓе и младите бизниси од Маврово и Ростуше кои сакаат да добијат фидбек и помош во реализацијa на првите чекори во …

Поттикнување на младите за креирање на бизнис идеи на тема Еко туризам Read More »

Kампања за промоција на Еко туризмот поддржанa од Civica Mobilitas

Почнуваме со интензивна кампања за промоција на Еко туризмот во нашата општина. Кампањата се случува во рамките на проектот Младите за Маврово поддржан од Civica Mobilitas. Следете нѐ! #ecotourism #sustainabletoruism