цивика

Видео за еко-туризам во Маврово и Ростуше

Почитувани пријатели!Ве покануваме да го погледнете првото видео на тема Еко туризам во Маврово и Ростуше. Дознајте што значи еко туризам и зошто претставува важна опција за развој на туризмот во нашата општина. Ова видео е подготвено во рамките на проектот „Младите за Маврово“ поддржан од Civica Mobilitas. линк до видеото https://www.facebook.com/ZEUKSTRITON/videos/321640952523413

Работилница за обука и креирање на бизнис планови во полето на Еко туризмот

Во рамките на проектот Младите за Маврово ја одржавме третата и последна работилница за обука и креирање на бизнис планови во полето на Еко туризмот. Локалните млади кои земаа учество во оваа работилница имаа можност да ги прошират своите хоризонти во насока на еко туризмот на инспиративна прошетка низ можни еко дестинации во регионот.Во текот …

Работилница за обука и креирање на бизнис планови во полето на Еко туризмот Read More »