еко-туризам

Видео за еко-туризам во Маврово и Ростуше

Почитувани пријатели!Ве покануваме да го погледнете првото видео на тема Еко туризам во Маврово и Ростуше. Дознајте што значи еко туризам и зошто претставува важна опција за развој на туризмот во нашата општина. Ова видео е подготвено во рамките на проектот „Младите за Маврово“ поддржан од Civica Mobilitas. линк до видеото https://www.facebook.com/ZEUKSTRITON/videos/321640952523413

Поттикнување на младите за креирање на бизнис идеи на тема Еко туризам

Почитувани пријатели, Официјално го отвораме повикот за поттик на младите од општината за креирање на бизнис идеи на тема Еко туризам во општина Маврово и Ростуше! Повикот за бизнис идеи е креиран за младите луѓе и младите бизниси од Маврово и Ростуше кои сакаат да добијат фидбек и помош во реализацијa на првите чекори во …

Поттикнување на младите за креирање на бизнис идеи на тема Еко туризам Read More »

Kампања за промоција на Еко туризмот поддржанa од Civica Mobilitas

Почнуваме со интензивна кампања за промоција на Еко туризмот во нашата општина. Кампањата се случува во рамките на проектот Младите за Маврово поддржан од Civica Mobilitas. Следете нѐ! #ecotourism #sustainabletoruism

Kампања за промоција на еко туризмот

Продолжува нашата кампања за промоција на еко туризмот како исклучително важен сегмент од животот на локалното население. Оваа кампања е поддржана од Civica Mobilitas и се одвива во рамките на проектот Младите за Маврово.

Kампања за промоција на Еко туризмот во Маврово и Ростуше

Во рамките на проектот Младите за Маврово поддржан од Civica Mobilitas почнуваме со кампања за промоција на Еко туризмот во Маврово и Ростуше. Како дел од националниот парк сметаме дека единствен пат за развој на туризмот во нашата општина е туризам кој ќе ја штити и негува природата и природните богатства во регионот. #ecotourism #rostushe …

Kампања за промоција на Еко туризмот во Маврово и Ростуше Read More »