Младински Еко активизам во Општина Маврово и Ростуше

Во соработка со НВО Инфоцентар од Скопје, на 03.12 2021 во домот на културата во с. Ростуше беше спроведена обука на млади на тема ,,Креативен еко активизам” со главна цел подигање на свеста на младите и поттикнување на поголемо учество и поголем ангажман во зачувувањето на животната средина во Општина Маврво и Ростуше.  Учесници на …

Младински Еко активизам во Општина Маврово и Ростуше Read More »