Обука за поголема видливост и успешни европски проекти

НВО Инфоцентарот, на 26 и 27 октомври 2019, во Велес организира дводневна обука за поголема видливост и успешни европски проекти. Дваесетина граѓански активисти од десет граѓански организации од Крива Паланка, Теарце, Ростуше, Неготино и Кавадарци (Спектар, Цик-Цак, Норгес Вел, ЦЕД, Скаут, ЗЕУКС Тритон, Рекански бисер, СПО КУЛ, Еко Живот и Проект ЕУ), ќе се запознаат …

Обука за поголема видливост и успешни европски проекти Read More »