Патувачко кино

Здружението за екологија и унапредување на културата и спортот од самото основање се залага за зголемување на понудата на настани во нашата општина па за таа цел 4 години по ред организира патувачко кино кое е достапно за децата и младите. Годинава организиравме патувачко кино во три населени места каде децата и младите имаа можност …

Патувачко кино Read More »