Студиска посета

Во организација на Нво Инфоцентар Скопје со нашите партнерски организации Спектар Association RCC Spectar и Центар за аудиовизуелни уметности Caarts KP од Крива Паланка и Граѓанска иницијатива на жени – ГИЖ Giz Zeni Sveti Nikole ги посетивме организациите Комуникација за развој на општеството од Грачаница и Демократија плус од Приштина. Целта на оваа посета беше …

Студиска посета Read More »