Обележување на патеката за Локув

Денес нашата организација ЗЕУКСТРИТОН како дел од Локалното партнерство за авантуристички туризам, ја спроведе активноста #UnlockingLokuvTrail како дел од младинска иницијатива поддржана од младите во Општина Маврово и Ростуше и Mountain Hut Carevec / Царевец Планинарски Дом. Ни беше задоволство да работиме со организацијата TAKT – Together Advancing Common Trust од Скопје на овој проект …

Обележување на патеката за Локув Read More »