ДЕН НА ЕКОЛОГИЈА ”ДА”, АМА СЕКОЈ ДЕН

Денес сме сведоци на голем број еко акции и еко пароли низ нашата општина Маврово и Ростуше, но и целата држава воедно. Факт е дека луѓето сакаат да се грижат за животната средина и тоа искрено многу ме радува. За жал оваа еуфорија трае само еден ден и потоа ние повторно си се враќаме на …

ДЕН НА ЕКОЛОГИЈА ”ДА”, АМА СЕКОЈ ДЕН Read More »