Видео за културното наследство на Маврово и Река

Кусото видео посветено на Културното наследство на Маврово и Река има за цел да го промовира богатото културно наследство на овој регион но уште повеќе да потсети на негрижата за најголем број културни знаменитости во овој крај. Спојот на човековиот труд, имагинација и градителски вештини и уникатната природа на Националниот Парк Маврово резултура со уникатни …

Видео за културното наследство на Маврово и Река Read More »