Зеукстритон стана членка на НМСМ

На пролетното генерално собрание на НМСМ кое оваа година се одржа во Крушево на 27ми и 28ми мај здружението за екологија и унапредување на културата и спортот ЗЕУКСТРИТОН стана членка на националниот младински совет на Македонија