Иницијатива за помош со техничка опрема за следење онлајн настава

Локалниот младински совет од Општина Маврово и Ростуше, заедно со здружението за екологија и унапредување на културата и спортот Зеукстритон од с. Ростуше започнува иницијатива за помош на учениците од социјално ранливите категории од Општина Маврово и Ростуше. Целта на оваа иницијатива е децата од оваа категорија на семејства да добијат соодветна техничка опрема за …

Иницијатива за помош со техничка опрема за следење онлајн настава Read More »