Со еден клик до авантуристички понуди во Маврово и Ростуше

Здружението за екологија и унапредување на културата и спортот Зеукс Тритон во рамки на проектот Digital PowerUp поддржан од Амбасадата на Република Франција во Скопје, заедно со носителите на овој проект Такт спроведовме истражување на авантуристичките спортови и понуди во Општина Маврово и Ростуше и Националниот Парк Маврово. Ова истражување ни овозмужува лесен и едноставен …

Со еден клик до авантуристички понуди во Маврово и Ростуше Read More »