парк

Со еден клик до авантуристички понуди во Маврово и Ростуше

Здружението за екологија и унапредување на културата и спортот Зеукс Тритон во рамки на проектот Digital PowerUp поддржан од Амбасадата на Република Франција во Скопје, заедно со носителите на овој проект Такт спроведовме истражување на авантуристичките спортови и понуди во Општина Маврово и Ростуше и Националниот Парк Маврово. Ова истражување ни овозмужува лесен и едноставен …

Со еден клик до авантуристички понуди во Маврово и Ростуше Read More »

Меморандум за соработка со Национален парк Маврово

На 08.10.2019 година претседателот на Здружението за екологија и унапредување на културата и спортот – ЗЕУКСТРИТОН, Кемил Исметовиќ потпиша меморандум за соработка со директорот на Национален парк Маврово, г-дин Самир Ајдини. Целта на меморандумот за соработка е зајакнување на меѓусебната соработка во сферите на екологијата и туризмот.