Апел за употреба на платнени торби

Одличен пример! Уште пред 20 години фирмата „ЕМЕРЕД” се залагала за заштита на животната средина со изработка на платнени торби, кои имале голем бенефит за животната средина, бидејќи со нивното користење може да се намали користењето на пластични кеси и се намалува нивото на загадување со пластика. Ваквиот вид на загадување прави големи штети на …

Апел за употреба на платнени торби Read More »