Документ за внатрешна антикорупциска култура, политика и процедури

Извршниот одбор на здружението за екологија и унапредување на културата и спортот Зеукс Тритон на втората седница донесе документ за внатрешна антикорупциска култура, политика и процедури. Овој документ е дел од константната помош за зајакнувањето на капацитети на нашето здружение од страна на фондацијата НВО Инфоцентар од Скопје. ДОКУМЕНТ ЗА ВНАТРЕШНА АНТИКОРУПЦИСКА КУЛТУРА, ПОЛИТИКА И …

Документ за внатрешна антикорупциска култура, политика и процедури Read More »