ЗЕУКС ТРИТОН доби нова интернет страна!

Здружението за екологија и унапредување на културата и спортот Зеукс Тритон со поддршка од НВО Инфоцентар – Скопје дови нова интернет страница. На овој начин здружението ќе ја подобри својата видливост, транспарентност и влијанието во јавноста и меѓу граѓаните. Подготовката и унапредувањето на интернет-страната е процес во кој директно учествуваа активисти од нашата организација, под …

ЗЕУКС ТРИТОН доби нова интернет страна! Read More »