„Младите за Маврово – простори и можности за еко иницијативи“

Минатата недела се одржа округлата маса на тема „Младите за Маврово – простори и можности за еко иницијативи“. На оваа дискусија која поради Ковид-19 пандемијата се одржа на платформата Zoom, учество земаа над 20 млади од општината кои ги споделија своите идеи и размислувања за обнова и креирање на простор за културен раст и развој …

„Младите за Маврово – простори и можности за еко иницијативи“ Read More »