видео

Младите за Маврово – видео

Драги пријатели погледнете го нашето второ видео креирано во рамките на проектот Младите за Маврово кое ја истакнува важноста од младинскиот ангажман во поттикнување на позитивни промени во нашето општество. Проектот беше поддржан од Civica Mobilitas линк: https://www.facebook.com/ZEUKSTRITON/videos/793338258202289

Видео за еко-туризам во Маврово и Ростуше

Почитувани пријатели!Ве покануваме да го погледнете првото видео на тема Еко туризам во Маврово и Ростуше. Дознајте што значи еко туризам и зошто претставува важна опција за развој на туризмот во нашата општина. Ова видео е подготвено во рамките на проектот „Младите за Маврово“ поддржан од Civica Mobilitas. линк до видеото https://www.facebook.com/ZEUKSTRITON/videos/321640952523413