zeukstriton

Учество на работилница

На 6 април 2022 година претставник на здружението за екологија и унапредување на културата и спортот Зеукстртитон учествуваше на работилницата организирана од Младинскиот образовен форум – Скопје. Младински образовен форум во рамки на проектот „Креативна младинска акција за животна средина“ има за цел да поттикне примена на одржливи активистички практики преку креирање дијалог меѓу различните чинители …

Учество на работилница Read More »

Студиска посета

Во организација на Нво Инфоцентар Скопје со нашите партнерски организации Спектар Association RCC Spectar и Центар за аудиовизуелни уметности Caarts KP од Крива Паланка и Граѓанска иницијатива на жени – ГИЖ Giz Zeni Sveti Nikole ги посетивме организациите Комуникација за развој на општеството од Грачаница и Демократија плус од Приштина. Целта на оваа посета беше …

Студиска посета Read More »