Учество во проектот – “Artivator”

Здружението Зеукс Тритон во наредниот период односно во текот на 2022 година ќе биде дел од проектот  „Artivator – Уметност и креативност за активни граѓани и заедници“ , на центарот за Современи уметности. Проектот се базира на нови креативни методологии, комуникациски  тактики и вештини базирани на уметничкиот активизам и двајца членови на нашето здружение ќе се здобијат со основни познавања и …

Учество во проектот – “Artivator” Read More »