Учество на настан

Претставници на здружението на 11.03.2022 година учествуваше на настан за вмрежување на младите во проектот (Локално)Младинско учество е важно кој се одржа во домот на културата.

На настанот имаше излагање координаторот на проектот Тамара Петковска кој сподели информации за запознавање со младите од нашата општина и објаснување како да бидат дел од активностите на проектот.

За повеќе информации поврзани со проектот може да ги најдете на следниов линк