Видео за еко-туризам во Маврово и Ростуше

Почитувани пријатели!Ве покануваме да го погледнете првото видео на тема Еко туризам во Маврово и Ростуше. Дознајте што значи еко туризам и зошто претставува важна опција за развој на туризмот во нашата општина. Ова видео е подготвено во рамките на проектот „Младите за Маврово“ поддржан од Civica Mobilitas.

линк до видеото https://www.facebook.com/ZEUKSTRITON/videos/321640952523413